NYHET

Som behandlet på oppmannsmøtet (link til referatet) innfører vi fra neste sesong vervepremier både for de som verver og de som blir vervet. For at vervingen skal få en flying start, vil alle som vervet nye orienteringsløpere i 2009 få godkjent 1 lodd i vervepremietrekningen, og den som ble vervet for godskrevet 1 løp og må delta på ytterligere 3 løp i 2010 for å få sitt lodd. Husk at verver kan få inntil 4 lodd for hver som verves! Så derfor, dere som vervet nye i 2009: Meld dere på til leder for o-utvalget!

Motivér flere til å delta på o-løp

Vinn flotte premier

Verve-premie

Verv en ny løper og få ett lodd for hvert løp som den nye løperen deltar i (maks antall lodd pr ny løper er 4 lodd)! Premien er et gavekort på kr 1995,-.


Det vil bli trukket en vinner fra ”lodd-bunken” etter sesongslutt. O-utvalget håper at denne ordningen vil bidra til at aktive o-løpere trekker med seg nye løpere og hjelper disse i gang med idretten vår. Ververen bør også motivere løperen til å delta i flere løp. Verver vil dermed få inntil 4 lodd dersom den nye løperen deltar i flere løp (ett lodd pr løp – inntil 4 løp).


Verver, evt. ny løper melder inn navn på verver og ny løper til leder i o-utvalget (se Adresser), hver gang ny løper deltar. Verver trenger nødvendigvis ikke være oppmann i klubben. Den nye løperen kan ikke ha vært registrert som bedriftsløper i løpet av de 2 siste årene.Premie til nye løpere

Alle nye løpere i 2010 som deltar i minst 4 rankingløp i løpet av sesongen, blir med i trekningen av et gavekort på kr 1995,-. Løperne trenger ikke å foreta seg noe for å komme med i trekningen, bortsett fra å delta.

 

Vinnerne vil bli trukket på årsmøtet.


O-utvalget